Highfield

Highfield


Dankzij de aluminium romp zijn de Highfield RIBs uitermate licht, sterk en genieten van een zeer luxueuze uitstraling. Met meer dan 25 jaar ontwikkeling en blootstelling aan een aantal zware vaaromstandigheden in verschillende omgevingen, is de Highfield onovertroffen veilig. Aluminium is een gewaardeerde voorkeursmateriaal in vele delen van de wereld. Vanwege de talloze voordelen op vlak van gewichtsbesparing, gemak van onderhoud, veelzijdigheid, sterkte en uitstraling. De highfields slorpen geen water op waardoor het gewicht van de RIBs over de jaren heen nagenoeg hetzelfde blijft. Bovendien zijn reparaties makkelijk uit te voeren omdat het gebruikte materiaal veelzijdige bewerkingen toelaat. Door haar lichtwichtig karakter zijn motors met een zwaar vermogen overbodig. Dit betekent een kleine motor zonder snelheid verlies, minder consumptie van brandstof en minder CO2 uitstoot.

Om te zorgen voor een lange levensduur van uw highfield RIB worden alleen topkwaliteit materialen gebruikt. Alle materialen worden tijdens de productie getest aan strikte ISO-normen voor ze de fabriek verlaten. De hoge kwaliteit, afwerking en luxe uitstraling zijn hiervan het resultaat. The Great Barrier Reef, Tropisch noorden van Australië of waar je de RIB ook gebruikt, ze kunnen de uitdaging aan. De RIBs zijn ontworpen om hard te werken.

Het gamma Tender Range bestaat uit twee modellen. De Ultralite Range is verkrijgbaar in verschillende lengtes. Ontworpen om licht in gewicht te zijn en toch als de beste hun werk te verrichten. Zijn zeer makkelijk transporteerbaar, ruim, simpel layout en toch uitgerust met talloze standaard accessoires. De Classic Range is in zijn klasse een all-round RIB. Perfect ontworpen om sterk, licht en droog te varen.

Het gamma RIB Range omvat ook twee modellen. De Ocean Master Range is een uitstekende familie cruising RIB. Dit betekent veiligheid en comfort alom. De Deluxe Range is de luxueuze equivalent met geïntegreerde zitbanken en opslagruimtes. Het aanbod voldoet aan alle noden, voor elk wat wils. Het volledige assortiment is raadpleegbaar op de site.

Meer informatie: 
http://www.highfieldboats.com/
Highfield
Highfield
Highfield
Highfield
Highfield