Zodiac Ribs

Zodiac Ribs


Zodiac is al jaren de meest gekende naam op het gebied van opblaasboten en RIBs, zelfs zo bekend dat de naam 'Zodiac' een synoniem geworden is voor een opblaasboot. Met een productie van meer dan 50.000 boten per jaar is Zodiac met afstand de grootste producent van complete opblaasboten. Natuurlijk staat de naam Zodiac garant voor opblaasboten met de hoogst mogelijk kwaliteit, maar ook staat Zodiac synoniem voor vele vernieuwingen. Denk aan de futura met zijn speedtubes, of de cadet FR met vooruitstrevend Intel system waarbij een opberg ruimte gecreerd is in de drijver.

Naast hun gamma opblaasboten biedt zodiac nu ook een compleet gamma RIBs. U kan hun modellen terugvinden in verschillende lijnen : In de tenderline hebt u de keuze uit een gamma die perfect voldoet aan de behoeften van de boot is een onmisbare voorzorgsmaatregel. De ervaring van Zodiac in dit opzicht is uniek en heeft het mogelijk gemaakt om een serie tenders te bouwen die aan elke situatie voldoen.

De lijn Easy Cruising omvat alle opvouwbare opblaasboten. Alles is uitgedacht om de verschillende handelingen van opslag tot voorbereiding te vereenvoudigen, terwijl u een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding behoudt. Het zijn echte boten voor zeebonken - licht, snel en polyvalent.

De lijn Sport Cruising is bestemd voor absolute watersportliefhebbers. Ze houden van vissen, skiën of duiken en verwachten van hun boot dat ze hun favoriete sport in de beste omstandigheden van comfort, prestatie en veiligheid kunnen beoefenen.

Met elk model uit de categorie Comfort Cruising profiteert u volop van uw dagen op zee. Het design, de ergonomie, de materiaalkeuze, de bovenbouw zijn ontworpen om manoeuvres te vereenvoudigen en de hele bemanning voldoende ruimte te geven.

Meer informatie: 
http://www.zodiac.fr/
Zodiac Ribs