Technohull RIBs

Technohull RIBs


Tot op heden was een RIB kiezen altijd een compromis : Ofwel koos je voor een uiterst sportieve romp welke evenwel geen luxe, comfort of veel praktische opbergmogelijkheden bood, ofwel koos je voor comfort met zonnedekken, toilet,frigo en andere leuke gadgets aan boord en verloor je de prestaties en sportief karakter.  Met Technohull is daar echter verandering in gekomen. Ze hebben niet enkel een gamma met ongelofelijke looks qua design en ergonomie maar ook het meest performante onderwaterschip op de markt met onevenaarbare prestaties.  Alle Technohulls zijn gekenmerkt door hun gestepte hulls, strakke lijnen, exclusieve designs, uitzonderlijke gelcoat combinaties en revolutionaire tubes.
Hun gamma bestaat uit de SeaDrug 688, de SeaCode 777, AquaVITE 888 en de SeaDNA 999. Al deze Technohulls zijn gekenmerkt door hun gestepte hulls, strakke lijnen, exclusieve designs, uitzonderlijke gelcoat combinaties en revolutionaire tubes. De uiterst zeewaardige Technohull SeaDNA999 haalt bovendien snelheden van >70KN met outboards wat een primeur is in zijn lengte.
Hun uitgebreide optielijst en de mogelijkheid tot het bouwen in kleuren naar keuze zorgen ervoor dat u een exclusieve Technohull kan samenstellen dewelke compleet naar uw smaak ingericht is.

Meer informatie: 
http://www.technohull.com/
Bekijk video
Technohull RIBs
Technohull RIBs
Technohull RIBs
Technohull RIBs
Technohull RIBs