Osprey RIBs

Osprey RIBs


Dankzij een langdurige hoogstaande kwaliteit, buitengewoon onovertroffen vaargedrag, zowel op kustwateren als in hoge zee, geniet Osprey RIBs van een ontegensprekelijke goede reputatie. De diepe V- romp, typisch voor een Osprey, vervaardigd uit professionele hoogwaardige grondstoffen (zoals de Hypalontubes, dubbellagig handgelegde polyester romp enz) waarborgen de stabiliteit en kwaliteit onder welke omstandigheden ook en vervullen hiermee alle verwachtingen van een performante zeewaardige RIB.
Elke boot wordt volledig vervaardigd naar de wensen van de klant. Zo worden de tubes, het dek, de console, het frame, motor als benzinetank – zelfs het besturingsmechanisme – en nog vele andere bootaccessoires en elektronica op maat geïnstalleerd. Osprey is heel tevreden wanneer zij haar klant mag bijstaan bij het uitkienen , uittekenen en zoeken naar de beste oplossing naar gelang het gebruik waarvoor de RIB bestemd zal zijn. Dit zorgt ervoor dat een Osprey zowel ingezet kan worden voor zowel professionele, vrijetijds als racingtoepassingen.
Hun Osprey 5.15 wordt veelal ingezet als rescueboot voor beachclubs of reddingsboot bij de brandweer. Voor wie in alle weer comfortabel door de golven wil spelevaren is er de Osprey Sparrowhawk, Eagle en Seaharrier Max. Dit zijn uitermate uitstekend prestatiegerichte modellen, dit zelfs bij hevige zee mede door de aanwezigheid van een glasvezel boeg, diepe v-vormige romp en last but not least een heel sportief aantrekkelijk uiterlijk
De Viper en Vipermax zijn bekend voor hun uitzonderlijk draagvermogen en uiterst snel en comfortabel vaargedrag en zijn beschikbaar tussen de 5.5m en 7.5 m. Dit is een begeerd model bij duikers, racerij en recreatief gebruikers. Voor wie een pure raceboot zoek die reeds meerdere wedstrijden in alle weersomstandigheden in zijn categorie gewonnen heeft, is er de Osprey Lynx.

Meer informatie: 
http://www.ospreyribs.com/
Bekijk video
Osprey RIBs
Osprey RIBs
Osprey RIBs
Osprey RIBs
Osprey RIBs