Ons bedrijf: Brugge Marine Center

BMC is een gespecialiseerde dealer in luxueuze en professionele high performance RIBs en buitenboordmotoren voor zowel beroeps als privé gebruik.  U kan tevens in BMC terecht voor de aanschaf van trailers, allerlei nautische accessoires, elektronica, nautische kledij,... waarvan u een uitgebreid gamma zal aantreffen in onze showroom.

Ons hoog gekwalificeerd personeel staat dagelijks in voor motoronderhoud, herstellingen, installaties en constructiewerken.  BMC is, naast het verdelen van luxueuze RIBs, gespecialiseerd in het uittekenen en assembleren van de exclusieve Osprey&Technohull RIBs, dewelke volledig volgens de wens van de klant gemaakt worden.
BMC promoot tevens heel actief de offshore wedstrijden en neemt dan ook op regelmatige basis deel aan internationale competities.

BMC's inzet :

Kris Deraedt is de eigenaar van BMC. Hij is werkzaam in het bedrijf vanaf het begin, toen was hij nog tewerk gestelligd als mechanieker. Met de jaren mocht hij een niet onaanzienlijke kennis en ervaring op doen in RIB's. Nu leidt hij BMC naar een nieuwe toekomst. "Wij, in BMC proberen telkens de lat ietsje hoger te leggen", zo zegt hij. "BMC biedt de klant een product aan van uitzonderlijke kwaliteit samen met een uitstekende klantendienst" voegt hij er aan toe, " een tevreden klant is ons hoofddoel".

Op het bureel : Vindt u een getraind team dat zich met hart en ziel inzet om de door u verlangde best mogelijke service te verschaffen : Ingrid is de vriendelijke stem die u hoort bij het bellen naar BMC en zij staat in voor de facturatie en boekhouding.  Benoit neemt de dienst na verkoop voor zijn rekening, verzorgt uw bestellingen en de website.  Ann zorgt voor een vlot werkend computersysteem als IT manager.

In het atelier: Focust een uiterst gespecialiseerd team van geschoolde techniekers op het afleveren van een snelle&efficiënte service; soms moeten zij haast het onmogelijke oplossen : Preben is een echte motorspecialist.High tech motoren hebben dan ook geen geheim voor hem. Tevens assembleert hij probleemloos custom built ribs.  Benoit verzorgt dan weer de dagelijkse workflow tussen de klanten en de desbetreffende diensten en springt in bij drukkere tijden.  Hij is de schakel tussen de technische realisatie en het concept van uw droomboot. Willem daarentegen superviseert de technische werken en adviseert op tijd en stond iedereen, dankzij zijn jarenlange ervaring en gezond verstand van zaken.