Nieuwpoort International Boatshow (NIBS)

Als één van de grootste RIB specialisten zijn wij fier om aan te kondigden dat BMC ook dit jaar zal schitteren op de NIBS 2016. We komen hier onze wonderbaarlijke high-performance en kwalitatieve RIBs tentoonstellen en voorstellen aan het groot publiek. Liefhebbers van boten en alles wat te maken heeft met watersporten zullen zich zeker thuis voelen aan onze stand. Wie eens een “stoere” RIB van dichterbij wil bekijken kan gerust een bezoekje brengen op 21, 22 en 23 oktober 2016 tijdens de Nieuwpoort International Boatschow (NIBS).

Uw gratis toegangskaart voor de NIBS: http://www.nibs.be/nl/brugge-marine-center (open deze link)
(Elke kaart is geldig voor 2 personen. Kinderen onder 12 zijn natuurlijk gratis op de beurs)

Te BMC beschikken we tevens over een showroom van 2.000m² waar je zowel tenders, familie-RIBs als sport-RIBs kan komen bekijken. Aangezien we gelegen zijn aan het Boudewijnkanaal kan je ook steeds een afspraak maken voor een testvaart met één van onze unieke boten.

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om uw raad op maat te geven en samen opzoek te gaan naar uw droomboot. Ons doel is om de meest performante, moderne en kwalitatieve RIB te leveren, met de beste service. Onze RIBs worden steeds op maat gemaakt en volgens uw voorkeuren ontworpen. In ons gamma heb je keuze uit de beste merken (Technohull, Capelli, Osprey, Solemar, Agapi, Zodiac,Highfield, …) gaande van 2 meter tot 13 meter en meer.

Openingsuren NIBS:

Vrijdag 21 oktober 2016
10u00 tot 19u00
Zaterdag 22 oktober 2016
10u00 tot 19u00
Zondag 23 oktober 2016
10u00 tot 17u00

Nieuwpoort International Boatshow (NIBS)