Capelli Ribs

Capelli Ribs


Kwaliteit, comfort, veiligheid en een elegant design - deze zijn zo de voornaamste kenmerken van iedere boot gebouwd in het Capelli-aanbod. De onovertroffen veiligheid van de Capelli boten is het resultaat van een intensief onderzoekswerk en ontwikkeling in de kenmerken van de gebruikte materialen enerzijds, anderzijds van het toegepaste productieproces, de ontelbare watertesten en simulaties voor de voorstelling van een nieuw model op de markt. Een net, tijdloos design staat in voor haast nooit verouderde modellen in het Capelli-gamma; boten gebouwd voor comfort, met ruime zonnedekken en opbergruimten.

In de loop der jaren hebben zij een heel compleet gamma uitgebouwd voor zowel de vrijetijds, professionele als racing sector. Voor de mensen die een luxueuze en piekfijn afgewerkte RIB zoeken kan je wellicht jouw ideale boot vinden in de Tempest Topline. Deze start met de Capelli Tempest 430 of de welbekende Tempest 570 en eindigt bij de uiterst complete Capelli Tempest 1000WA met cabine, net zoals de Tempest 770WA of de Tempest 850. Vele van deze modellen kan je ook terugvinden in de easy line voor diegenen die geen nood hebben aan de uitgebreide standaard opties.

Voor wie eerder op zoek is naar een ruim en open dek voor werkzaamheden of het plaatsen van pod seats voor charteringen kan zijn gading vinden in de Capelli Tempest Workline. Voor de reddingsdiensten op de strand is er bijvoorbeeld de Tempest 430 Work of de 500 Work, maar wie een boot zoekt voor het ruigere werk op zee kan terugvallen op de Capelli Tempest 750 Work of de 900 Work.
Dat Capelli ook zijn mannetje kan staan in de racewereld hebben ze wellicht bewezen met hun welbekende Capelli 750 Raid. Deze werd gedurende vier opvolgende jaren ingezet voor de wereldwijd befaamde "Raid Turquoise". Meer dan 80 Capelli 750 Raid boten werden gebouwd en allen worden nog steeds dagelijks gebruikt, hoofdzakelijk voor chartering. Sinds enkele jaren is enkel voor België de 625 Raid en de 900 Raid ook beschikbaar.

Voor wie het nog wat sneller en sportiever mag heeft Capelli, in samenwerking met Brugge Marine Center de Capelli Extreme ontworpen en is verkrijgbaar in de 750 Extreme en de 900 Extreme-versie. Deze aangepaste RIBs zijn nog lichter en sterker gebouwd om zwaardere vermogens dan de standaard modellen aan te kunnen en hogere snelheden te bereiken, bovendien beschikken ze over een aangepast design, ballasttank en tal van leuke gadgets.

Zoals u kan zien is er voor elk wat wils in het gamma van Capelli, wij assisteren u dan ook graag in de zoektocht naar uw ideale model.

Meer informatie: 
http://www.cantiericapelli.it/
Bekijk video
Capelli Ribs
Capelli Ribs
Capelli Ribs
Capelli Ribs
Capelli Ribs